Old 07-27-2013   #1
KlintyPooh
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
KlintyPooh is an unknown quantity at this point
Unable to get mods working.

I've been trying for about a week now to get mods working with GTA IV and I absolutely have no clue what I'm doing wrong.

I bought it in the Steam sale and think I had version 1.0.7.0 or similar, read that I needed it downgraded to 1.0.4.0 so I downloaded the patch and it runs fine. I managed to install Icenhancer which has worked, I have a trainer running fine, as well as changed a couple of the vehicles using Spark IV, which again I can spawn and they're fine too.

I read up about ASI loaders and stuff, I've had Scripthook, xlive and dsound all in the main game folder (several different versions of each).

My problems start when I try to install a mod like say the Iron Man mod, the Hulk mod etc. I follow the instructions to the letter, start the game up and....nothing.

None of the commands that should work do anything, so whilst I've got the game running and looking nice I can't get any mods to actually do anything.

Not sure where to go from here, if I've missed something small but important or whatever, so any help would be greatly appreciated.
KlintyPooh is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2013   #2
xioSlayer
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
xioSlayer is an unknown quantity at this point
I've been having issues with mods on my 1.0.4.0 Sometimes they work sometimes they dont. So i reverted back to 1.0.7.0 but now icenhancer looks like shit

I'm not sure what to do. My only advice is to backup your entire GTA directory, then redownload from steam, and see if you can get it working on 1.0.7.0 then go from there.
xioSlayer is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:17 AM.