Go Back   GTAGaming Forums > Grand Theft Auto Mods > Grand Theft Auto IV Mods
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2013   #1
canadianjesus
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
canadianjesus is an unknown quantity at this point
[Help] Modded cars do not appear when spawned

So, I have replaced five vehicles in GTA IV, one of which using EPM, and some do not show when spawned. After selecting the option in the phone, I get the ding and cheat activated message, but no car. It seems to me like it may be an amount of memory issue? The settings for me say 400/1200 used.

PC Specs:
Asus GTX570
Intel i5 2500k
4 x 4gb Corsair Vengeance RAM

Let me know if I can provide any more information. I'm not sure if this is related, but the car that utilizes EPM does not display a number when 8 is pressed. Thanks!
canadianjesus is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2013   #2
DeVer47
Saha Maneh?
 
DeVer47's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Cimindi, West Java, Indonesia
Posts: 86
DeVer47 is on a distinguished roadDeVer47 is on a distinguished roadDeVer47 is on a distinguished road
When You Replaced The Ori Files With the Mod Files, Do You Rebuild it Or not?
DeVer47 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:04 AM.