Old 04-24-2015   #1
hockeycop77
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1
hockeycop77 is an unknown quantity at this point
Simple Trainer Install Issue

Hello All,

I am having issues with getting Simple Trainer 6.5 by sjaak327 working. I tried installing it on a fresh GTA 4 install version of 1.0.7.0.

Here are my steps:

Copied and pasted

1. ScriptHook.dll

2. ScriptHook.dll - OLD PATCHES

3. ScriptHook-LICENSE

4. Trainer.asi

5. trainer

6. Trainertbogt.asi

7. trainertbogt

8. Trainertlad.asi

9. trainertlad

Then, I copied and pasted the dsound.dll file from GTA IV ASI LOADER 1.0.2.0b.

When I enter the game and press F3 or F4, nothing happens.

Any thoughts?

J.
hockeycop77 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2015   #2
Killerfist
Registered User
Addicted Member
 
Killerfist's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Netherlands
Posts: 1,606
Killerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to behold
Read the readme, you dont have to extract all those files.. Tbogt and tlad files are for the eflc expansions for example, and the scripthook old patches is not for your patch, you only need the regular one
Killerfist is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2015   #3
RockWarrior
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 1
RockWarrior is an unknown quantity at this point
where did you paste it, you have to paste in the "Grand Theft Auto IV" folder where GTAIV.exe exist.
RockWarrior is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2015   #4
xX54chimcharsXx
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 4
xX54chimcharsXx is an unknown quantity at this point
Well, First, You don't need ScriptHook.dll - OLD PATCHES or ScriptHook-LICENSE. Also make sure you have xlive and ASI loader installed and mod is up-to-date. Worked for me

Last edited by xX54chimcharsXx; 05-18-2015 at 08:49 PM..
xX54chimcharsXx is offline   Reply With Quote
Old 2 Weeks Ago   #5
GtaPro420
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
GtaPro420 is an unknown quantity at this point
you shoulda checked the readme!
GtaPro420 is offline   Reply With Quote
Old 2 Weeks Ago   #6
Hacker379
At last, i'm a regular.
Regular Member
 
Hacker379's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 250
Hacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enough
But wait you all copying Killerfist's post
Hacker379 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:52 AM.