Go Back   GTAGaming Forums > Grand Theft Auto > Grand Theft Auto IV > Troubleshooting & Technology
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2013   #1
.:XI-ZaG:. Gami
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
.:XI-ZaG:. Gami is an unknown quantity at this point
Exclamation HELP GTA IV Dont start after installing car mod

Hey guys, i need held when i install an car mod GTA wont start. but after removing the mod it runs perfect


m MY Specs

CPU: I5 2,7 with boost
RAM: 6 Gb
Graphics: Nvidia Gtx 680

.:XI-ZaG:. Gaming

.:XI-ZaG:. Gami is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2013   #2
Killerfist
Arms Dealer
Addicted Member
 
Killerfist's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Netherlands
Posts: 1,517
Killerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to behold
Which patch are you running and how did you install the car mod?
Killerfist is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:31 PM.