Old 06-02-2012   #1
delos
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
delos is on a distinguished roaddelos is on a distinguished roaddelos is on a distinguished road
GTA 4 Video Ram Issue

Greetings. I'm having a weird problem with GTA 4:

If i open the game and go to options->video
Then the game tells me that i have 123MB video ram.(actually i have 2GB of VRAM)
So if i try to play it lags like hell.
I have patched the game within 1.0.4.0 patch, before patching the game just ran very fine.

Would be glad if anyone could help.
delos is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2012   #2
Xan
█▄▄█▄▄█ █▬█ █
 
Xan's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Slovenia
Posts: 4,587
Xan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond repute
so it's showing 123/123MB or 123/2XXX?
__________________
Xan is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2012   #3
delos
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
delos is on a distinguished roaddelos is on a distinguished roaddelos is on a distinguished road
it shows 200/123
Like the game requires 200, but i have 123. It's all at minimum and lags like..huh.

edit: Okay i managed to remove the 123 limit. Now it shows 1.5GB but still the game lags hard.
Maybe my CPU is weak:

i3-370m
6GB DDR3
nVidia GeForce GT 540m

Last edited by delos; 06-02-2012 at 05:39 PM..
delos is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:46 PM.