Go Back   GTAGaming Forums > Grand Theft Auto > Grand Theft Auto IV > Troubleshooting & Technology
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2012   #1
SinVaruna
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
SinVaruna is an unknown quantity at this point
Need Help Getting ICEnhancer Running Properly

So I recently bought GTAIV through steam since it was 5 bucks (eventhough I allready had it for 360, I wanted the ICEnhancer with other mods to make the game look great). I'm using version 1.0.4 with ICEnhancer being the only mod. I can get the game with ICEnhancer to run but it is unplayable no matter what visual settings I use. The map appears and disappears as well as everything in the pause menu. Also the screen flickers constantly and I get very low FPS.
I have tried multiple walkthroughs online and ended with the same senario. I have also updated drivers and .net framework ect. I just recently played through Skyrim on ultra setting with an ENB mod with no problems at all.
PC: 3.9ghz i7 - radeon hd 6950 (2gb) - 16gb ddr
SinVaruna is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:15 PM.