Old 08-07-2010   #1
.LiLe.
Buggati Boy
 
.LiLe.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Saint Louis-STL
Posts: 2,034
.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of
BoGT

I bought the game on marketplace and it took a while to download, now when I want play it the screen is just pitch black, any ideas why it wont load?
.LiLe. is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2010   #2
Jimmy_86
Think!
 
Jimmy_86's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Auckland
Posts: 2,802
Jimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud ofJimmy_86 has much to be proud of
Have you downloaded the latest title update for GTA IV?
Jimmy_86 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010   #3
.LiLe.
Buggati Boy
 
.LiLe.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Saint Louis-STL
Posts: 2,034
.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of
I think I did, but like I deleted TLAD to see if it will change anything and it didn't so Im re-loading TLAD right now.. It just takes me to The cousins bellic mission and when I hit New and choose BoGT the screen just stays black..
.LiLe. is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010   #4
lillb
Casual User
 
lillb's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Massachusetts
Posts: 2,713
lillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant future
try deleting it and downloading it again.
possible the files got corrupted or something.
__________________
lillb is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010   #5
.LiLe.
Buggati Boy
 
.LiLe.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Saint Louis-STL
Posts: 2,034
.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of
I did, twice.
.LiLe. is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010   #6
~Schwab
*smiles*
 
~Schwab's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: a radiator
Posts: 1,318
~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough
You just bought it now? Come on, we could've played a while ago.
~Schwab is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010   #7
lillb
Casual User
 
lillb's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Massachusetts
Posts: 2,713
lillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant future
this is on xbox right?
try clearing your cache?
__________________
lillb is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2010   #8
THING
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
THING is an unknown quantity at this point
does anyone know how to mod gta iv for ps3?

does anyone know how to mod gta iv for ps3 its boring now that i beat it and multiplayer gets boring to i just want to mess around with the cool mods out there

Last edited by THING; 08-10-2010 at 12:30 AM.. Reason: auto-merged double post
THING is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2010   #9
lillb
Casual User
 
lillb's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Massachusetts
Posts: 2,713
lillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant futurelillb has a brilliant future
Quote:
Originally Posted by THING View Post
does anyone know how to mod gta iv for ps3?

does anyone know how to mod gta iv for ps3 its boring now that i beat it and multiplayer gets boring to i just want to mess around with the cool mods out there
you can't mod on the ps3
__________________
lillb is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:22 AM.