Old 10-22-2009   #1
evilrambo
Registered User
Newbie Member
 
evilrambo's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
evilrambo is an unknown quantity at this point
Game doesn`t run with mods.

So i downloaded asi loader and a couple mods. I used magic patcher. Now when dsound.dll is present in main gta directory the game just crashes right when it starts.
So what could be the cause of this. To my knowledge i did everything as i should, and please don`t flame, i`m really new to using gta mods. Any help will be very appreciated.


Edit: Ok it seems XLiveLess fixed my issue, for some reason alexanders asi loader doesn`t work for me. Move along nothing to see here.

Last edited by evilrambo; 10-22-2009 at 12:05 PM..
evilrambo is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2009   #2
sjaak327
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 26
sjaak327 is on a distinguished roadsjaak327 is on a distinguished roadsjaak327 is on a distinguished road
If you would have looked at the actual error message, you would have found out that it crashes because it cannot create asi.log file. Running the game as Administrator fixes that issue.
sjaak327 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:27 AM.