Old 08-22-2009   #1
adgadg15
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
adgadg15 is an unknown quantity at this point
Question gta 4 car mods are white? :S

when i install a car, it doesnt work properly.
most cars are white when i stall them.

has anyone a solution for this.

Thanks!!
adgadg15 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2009   #2
behzad_sol
Unregistered User
 
behzad_sol's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Iran
Posts: 1,025
behzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to beholdbehzad_sol is a splendid one to behold
vehicle mods are included with .wtd (texture) and .wft files (3d model) that you need to import both files to get them work
behzad_sol is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2009   #3
adgadg15
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
adgadg15 is an unknown quantity at this point
thanks i only had import the wtd file and not the other,
it's working great now!!
adgadg15 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009   #4
kaotix
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
kaotix is an unknown quantity at this point
I also had a mod that had white (no) textures. I had renamed the original files, it was the Sultran RS but I renamed to the Sultan. Is it not possible to rename them to any car type or did I do something wrong?
kaotix is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:24 PM.