Old 06-21-2009   #1
Jc18
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 16
Jc18 is an unknown quantity at this point
problem with my server

for some reason my server doesnt show up in the server list only me can see it, i turned off the antivirus and firewall but still nothing and i dont know whats the problem
Jc18 is offline  
Old 06-21-2009   #2
[NoN]Bruno
VCO's Q/C Team Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Argentina
Posts: 70
[NoN]Bruno is on a distinguished road[NoN]Bruno is on a distinguished road[NoN]Bruno is on a distinguished road[NoN]Bruno is on a distinguished road
You wont see your own server, but others people do. And line announce(true) must be in Main.lua

You have to add 127.0.0.1: PORT HERE(default is 4800 ) into your favorite list to see it


Have fun!
__________________
[NoN]Bruno is offline  
Old 06-21-2009   #3
Jc18
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 16
Jc18 is an unknown quantity at this point
nonono i mean i can see my server with 127.0.0.1 and the announce thing is fine, but other ppl cant :S
Jc18 is offline  
Old 06-21-2009   #4
[NoN]Bruno
VCO's Q/C Team Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Argentina
Posts: 70
[NoN]Bruno is on a distinguished road[NoN]Bruno is on a distinguished road[NoN]Bruno is on a distinguished road[NoN]Bruno is on a distinguished road
Go do Control Panel >> Firewall >> Execeptions : Add >> PORT >> 4800 then

Control Panel >> Firewall >> Execeptions : Add >> PROGRAMM >> Server.exe


if you have a router firewalll access from any browser site : 192.168.1.1 and most of the times to create exceptions is in anywhere the Security area..

Then make an exception.. ^^
__________________
[NoN]Bruno is offline  
Old 06-22-2009   #5
alec
Pro-Servers Dev
 
alec's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Where else?
Posts: 18
alec is on a distinguished roadalec is on a distinguished roadalec is on a distinguished road
Depending on the make of your router the words used will be slightly different. On mine it's called Virtual Servers but other routers might refer to it as Port Forwarding.

If you don't enable it then although your server announces itself to the master list, when someone looks at the list there appears to be nothing there since the router is blocking incoming connections to your server.

Hope that helps (and I even threw in a fun bit of explanation that I estimate nobody will care enough to read).
__________________

alec is offline  
Old 07-29-2009   #6
Jc18
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 16
Jc18 is an unknown quantity at this point
i have a modem i even turn off the anti-virus and firewall but still not working ;sç

05:04:17 can you see in vco list if my server is there?
05:04:27 sure
05:04:28 whats it called?
05:04:32 [R3V] Server Test
05:05:17 no it isnt
05:05:22 :s
Jc18 is offline  
Old 07-29-2009   #7
Mex
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 44
Mex is on a distinguished roadMex is on a distinguished roadMex is on a distinguished road
Go to Command Prompt and typing: ipconfig

Then type the Default Gateway address into your internet browser. (Internet Explorer, Firefox, Opera, etc)
Your default gateway is likely to look something similar to 192.168.2.1

Once and if the page loads, you can search around for the page which contains port settings.
Mex is offline  
Old 07-29-2009   #8
Jc18
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 16
Jc18 is an unknown quantity at this point
uhmm one problem http://img530.imageshack.us/img530/1525/sinttuloq.png

:S
Jc18 is offline  
Old 07-29-2009   #9
Xan
█▄▄█▄▄█ █▬█ █
 
Xan's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Slovenia
Posts: 4,587
Xan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond repute
try:

admin as the username
and leave the password area blank

or you can try leaving both blank, but i'm guessing you've tried it already. Check around on google for default SpeedTouch logins
__________________
Xan is offline  
Old 07-29-2009   #10
Jc18
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 16
Jc18 is an unknown quantity at this point
well after searching in google i finally got the right pass, and thanks everybody
Jc18 is offline  
Old 07-29-2009   #11
ReGeX
VCO Developer
 
ReGeX's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Florida, US
Posts: 52
ReGeX will become famous soon enoughReGeX will become famous soon enoughReGeX will become famous soon enoughReGeX will become famous soon enoughReGeX will become famous soon enoughReGeX will become famous soon enoughReGeX will become famous soon enoughReGeX will become famous soon enoughReGeX will become famous soon enough
Glad that you worked your problem out!
__________________

.:: Visit Vice City Online's GTAGaming Page Today! ::.
ReGeX is offline  
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:08 PM.