Old 03-30-2009   #1
Leito
Registered User
Junior Member
 
Leito's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 54
Leito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enough
How to switch animation?

Hi. I was try replaced animation in GTA IV in SparkIV in file anim.img, but I dont how. I was get one animation from cuts.img, vla3_a3_1.wad and I was imported to anim.img. I was replaced taxi_hail.wad on vla_3_a3_1.wad and I was runned the game. I was hail taxi, but Niko was stay in place What I make bad?
PS. Sry for my english xD
__________________
My nick on YT - RyderPL
Leito is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2009   #2
rappo
Professional Dumbass
 
rappo's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Los Angeles
Posts: 7,006
rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.
what is vla_3_a3_1.wad supposed to make him do?
rappo is online now   Reply With Quote
Old 03-30-2009   #3
Leito
Registered User
Junior Member
 
Leito's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 54
Leito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enough
This is only example. I want some animation from cutscene, because there are great ;d, but I don't know how. He only staying in place and don't make settled animation.
__________________
My nick on YT - RyderPL
Leito is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009   #4
rappo
Professional Dumbass
 
rappo's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Los Angeles
Posts: 7,006
rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.rappo is a God.
You should try replacing the animation with another non-cutscene animation to see if that works. I'm thinking that cutscene animations are set up differently and that you can't replace in-game animations with them.
rappo is online now   Reply With Quote
Old 03-31-2009   #5
Leito
Registered User
Junior Member
 
Leito's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 54
Leito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enoughLeito will become famous soon enough
Also don't run. I was replaced medic.wad and jump_rifle.wad from anim.img and always stay in place. Surely it is possible. Hmm... Any ideas?
__________________
My nick on YT - RyderPL
Leito is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:35 PM.