Old 07-17-2015   #1
xX54chimcharsXx
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 4
xX54chimcharsXx is an unknown quantity at this point
GTA 4 issue

GTA 4 will boot up then it takes me to the loading screen. About 10 secs. after it will stop playing music and it causes an infinate boot screen! please help
xX54chimcharsXx is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2015   #2
Hacker379
★★★★★
Regular Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Tabriz, IR
Posts: 281
Hacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enough
I need more info,

What's your system spec?
Any specific mods installed?
__________________
Windows 10 x64 PRO - Intel Core i7 - Nvidia GTX 770m - 32GB DDR3 RAM
Hacker379 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2015   #3
xX54chimcharsXx
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 4
xX54chimcharsXx is an unknown quantity at this point
I have attached my specs.

I have tons of mods installed. This started to occur when i disconnected my second monitor (aka My TV via HDMI). this is really irritating. And its only GTA IV! GTA EFLC works just fine.

Here is a video about it: https://www.youtube.com/watch?v=3hUn...ature=youtu.be
Attached Images
File Type: png Specs..PNG (17.8 KB, 0 views)

Last edited by xX54chimcharsXx; 07-18-2015 at 01:28 PM..
xX54chimcharsXx is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2015   #4
Hacker379
★★★★★
Regular Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Tabriz, IR
Posts: 281
Hacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enough
Your PC spec are Ok. try reverting all changes and removing your mods. also use commandline.txt too if you don't have it take a look at the attachment, put it in your IV directory.
Attached Files
File Type: txt commandline.txt (99 Bytes, 0 views)
__________________
Windows 10 x64 PRO - Intel Core i7 - Nvidia GTX 770m - 32GB DDR3 RAM
Hacker379 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:05 AM.