Old 05-11-2008   #1
Gamer_Flamer
old school gamer
 
Gamer_Flamer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Florida
Posts: 372
Gamer_Flamer is on a distinguished roadGamer_Flamer is on a distinguished roadGamer_Flamer is on a distinguished road
Exclamation To mod Vice City

to be able to change things around in vice city I cant remember what to do.. I know I have to go ing trough img tool but which file do I have to go to the properties and unclick the Read-only attribute?? I did the IMG file in models folder, what else do I do???

Im no nooby I just havent played it in so long...
Gamer

I just get this:


[img=http://img2.freeimagehosting.net/uploads/th.49bbf59b45.jpg]
__________________
I am wondering if I can play Vice City off an ex hard drive even if I have win 7
__________________________________________________ _________
Best mod ever in my opinion:
Spaces' all in one mod for San Andreas
Spaces' 1.4 save game for San Andreas
virus trainer for San Andreas

Last edited by Gamer_Flamer; 05-11-2008 at 07:54 AM..
Gamer_Flamer is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008   #2
Xan
█▄▄█▄▄█ █▬█ █
 
Xan's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Slovenia
Posts: 4,587
Xan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond repute
gta3.img and gta3.dir

Those two have to have their Read Only attribute removed to be able to edit the files.
__________________
Xan is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008   #3
Gamer_Flamer
old school gamer
 
Gamer_Flamer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Florida
Posts: 372
Gamer_Flamer is on a distinguished roadGamer_Flamer is on a distinguished roadGamer_Flamer is on a distinguished road
Thank you very much Xan.
__________________
I am wondering if I can play Vice City off an ex hard drive even if I have win 7
__________________________________________________ _________
Best mod ever in my opinion:
Spaces' all in one mod for San Andreas
Spaces' 1.4 save game for San Andreas
virus trainer for San Andreas
Gamer_Flamer is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008   #4
fasfosa82
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 3
fasfosa82 is on a distinguished roadfasfosa82 is on a distinguished road
I have problm

I have gta realty mod

and

I cant start the game

and he say in bigen the game { there no have maission . If you want the maission . go press around }

1- what do you mean { press around } ?
2- How found that ?
3- How bigen the game after found { press around } ?


in th end : thank you for all servies


your brother :fasfosa
fasfosa82 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008   #5
:~:RAMMSTEIN:~:
Registered User
Newbie Member
 
:~:RAMMSTEIN:~:'s Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Tennessee
Posts: 2
:~:RAMMSTEIN:~: is an unknown quantity at this point
i cant really understand you, but i think i have an idea.

you installed the gta reality mod and when you start the game, you get a message saying there is no mission

TRY THIS AT OWN RISK!


!
1) uninstall vice city ( this will erase all of your mods! )
2 ) reinstall vice city
3) CAREFULLY read the reality mod's README.TXT file ( if it came with one )
4 ) using GTA Mod Installer, Re-Install the reality mod

hope this helps some
:~:RAMMSTEIN:~: is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:46 PM.