Old 05-04-2008   #1
TomFratelli
Sophisticated Member.
 
TomFratelli's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 402
TomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enough
Severe problem, cant play!

Okay, so everytime i load the game up it shows all the artwork then when it gets to the loading - mission name thing it just stays on that forever, ive tried deleting my save game and it works for a bit but when i come to turn the ps3 back on it does the same.

I had to delete my 50% save and it still wont work

Im on ps3 btw
__________________
I have my sources.
TomFratelli is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008   #2
BiggerThanJesus
Amazing
Newbie Member
 
BiggerThanJesus's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: London
Posts: 33
BiggerThanJesus is an unknown quantity at this point
Sign out of PSN first.
__________________
Cock.
BiggerThanJesus is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008   #3
Japisee
Addicted Member
 
Japisee's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,485
Japisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond reputeJapisee has a reputation beyond repute
http://www.gtagaming.com/forums/showthread.php?t=103532

Best solution is indeed to remove the internet connection from your PS3.
Japisee is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008   #4
rean2
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Location: BRooKLYN, NY
Posts: 354
rean2 is on a distinguished roadrean2 is on a distinguished road
sign out of PSN, it happened to me, so i just logged of from PSN and it worked again
rean2 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008   #5
VIROKILL
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6
VIROKILL is an unknown quantity at this point
get a 360.
VIROKILL is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008   #6
TomFratelli
Sophisticated Member.
 
TomFratelli's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 402
TomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enough
Ive got another problem:

whenever i try to join a multiplayer match as soon as the match loads it says "Connection to a player lost, returning to single player" or something like that
__________________
I have my sources.
TomFratelli is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008   #7
the punisher
Ham
 
the punisher's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cairo, Egypt
Posts: 476
the punisher will become famous soon enoughthe punisher will become famous soon enoughthe punisher will become famous soon enoughthe punisher will become famous soon enoughthe punisher will become famous soon enoughthe punisher will become famous soon enoughthe punisher will become famous soon enough
Don't play Multiplayer, it's really fucked up now. Disconnect from PSN before playing GTAIV single player, it's the only solution. R* should be making a patch now...
__________________
the punisher is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008   #8
Buddah_Lova
4/29/08
 
Buddah_Lova's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 169
Buddah_Lova is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by the punisher View Post
Don't play Multiplayer, it's really fucked up now. Disconnect from PSN before playing GTAIV single player, it's the only solution. R* should be making a patch now...
QFT
Buddah_Lova is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008   #9
wesj
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 19
wesj is an unknown quantity at this point
I was having the same problem,Sign out of the psn first...then load your game.If you want to play multiplayer after that sign in using the cell phone.Then while it says "connecting to game provider" Put the cell phone down.Wait a few seconds then try to set up a match...it works fine for me that way.
wesj is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:17 AM.