Go Back   GTAGaming Forums > Grand Theft Auto Mods > GTA III, Vice City, and San Andreas Mods
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2011   #106
Raven
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Raven is an unknown quantity at this point
when i try to open SAMI it says i need to have microsoft NET framework v1,1 can u plz give me a link to download this
Raven is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2011   #107
sianNigga
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
sianNigga is an unknown quantity at this point
all nicely explained here: D
but I have a big problem, every time I put some cars in my game, then the game can not be started ..
Who helps me? (:
Thanks
sianNigga is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2012   #108
tlor12ify
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
tlor12ify is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by sianNigga View Post
all nicely explained here: D
but I have a big problem, every time I put some cars in my game, then the game can not be started ..
Who helps me? (:
Thanks
i'm having exactly ythe same problem with mine.

any way to fix this?
tlor12ify is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012   #109
Fadzly
Registered User
 
Fadzly's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Fadzly is an unknown quantity at this point
How to upload mod

Last week I upload mod..Today I check it disappear why..
Fadzly is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013   #110
dwapar
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
dwapar is an unknown quantity at this point
hi freinds,

can i create or load new missions in gta 3,vc or san andreas,i know we can add new cars or stuffs etc ,but can we create new missions instead of old missions or add missions as extra .if we can please tell me
dwapar is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2013   #111
RollTideJACK
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
RollTideJACK is an unknown quantity at this point
How do I get Mods for GTA 4

I need instructions on how to get mods for GTA 4 and how to install the mods
RollTideJACK is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014   #112
JDoggDaBeast
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
JDoggDaBeast is an unknown quantity at this point
Hi all.

I want to mod gta San Andreas for ios but first of all I don't have it jail broken or don't have a computer.i really want to put three bus stations in San Andreas and 3 diff buses in the cities.can I do that on ios?help me please if u all can.thanks
JDoggDaBeast is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:29 PM.