Go Back   GTAGaming Forums > Grand Theft Auto Mods > Grand Theft Auto IV Mods
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-25-2013   #1
Registered User
Join Date: Nov 2013
Posts: 5
OniNoSeishin is an unknown quantity at this point
[q] enb/icenhancer not working at all

Hi all,

i just reinstalled gta 4, waiting for gta 5 to come out for pc, but this time i wanted to enhance it a little bit with some cool enb/icenhancer.

So, i installed gta4 from cd, updated to, added commandline.txt with "-norestrictions -nomemrestrict" (since my gpu has 3gb memory, which causes resolution to get fixed at 800x600), and installed icenhancer 2.1.

Problem is: when i run LaunchGTAIV.exe the game just doesn't start. If i open up task manager and look the process list, i can see LaunchGTAIV.exe and GTAIV.exe on the list, but the game just doesn't start (no error shown, no black screen, no bsod). Nothing!

I've not any MSI Afterburn/RivaTuner installed, so i really don't know what else to do. I found none else having my same problem by googling, can anyone here help me, please?
OniNoSeishin is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 10:07 AM.