Go Back   GTAGaming Forums > Grand Theft Auto Mods > Grand Theft Auto IV Mods
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-18-2012   #16
Killerfist
Arms Dealer
Addicted Member
 
Killerfist's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Netherlands
Posts: 1,547
Killerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to beholdKillerfist is a splendid one to behold
Just something I found using google:

not sure if it's of any value to you

Quote:
If your using the scripthook and scripthookdotnet make sure you have .net 4 installed and also the c++ redistributable packages.

Also if you’re using the iCEnhancer mod, make sure you don’t have anything running that utilises d3d. MSI Afterburner , xfire , EVGA Precision , any OSD applications etc.

I found if you have any d3d applications running in the background while using iCEnhancer the game will crash at the first white text screen. Same also happened if you are using the wrong scriphook or don’t have .net 4 installed.
Try typing in that d3d9.dll in google along with gta 4 and you'll find more people with problems. Maybe you can find a solution there.
Killerfist is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012   #17
Kiwi2703
Registered User
 
Kiwi2703's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 11
Kiwi2703 is an unknown quantity at this point
Thanks for the tip.
I found out it is the d3d9.dll file. I have the whole ENB mod installed, but when its d3d9.dll file is in the root folder, the game just won't start. When I rename it or delete it, the game starts. But the mod looks weird.
The thing is that I have .net 4 and c++ redist installed and there are no d3d apps running in the background.
Also, this text says that the game should crash at the first white text screen, but I have other problem - my game doesn't crash, it doesn't even start..

Last edited by Kiwi2703; 11-18-2012 at 05:49 AM..
Kiwi2703 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2012   #18
Kiwi2703
Registered User
 
Kiwi2703's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 11
Kiwi2703 is an unknown quantity at this point
I think I will create new topic since I found the exact file which causes the problem, and there is little chance that someone will read this whole topic... thanks.
Kiwi2703 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2014   #19
TweakGaming
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
TweakGaming is an unknown quantity at this point
how to fix this! my script won't work after i disable window event log & window event collector at MSCONFIG/SERVICES
TweakGaming is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014   #20
Hacker379
Elitemods Moderation
Junior Member
 
Hacker379's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Iran,Tabriz
Posts: 88
Hacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enoughHacker379 will become famous soon enough
man I was having that problem too
I CAN'T EVEN INSTALL A SCRIPT INTO GTA IV!

Game Update 1.0.7.0
Crack Razor
xlive.dll and xliveless.dll Installed
Scripthook and Asi Loader Installed

what is the problem?

Edit : Installing Script in GTA SA is Easier that this
__________________
VISIT THE BIGGEST GAMEMODDING COMMUNITY IN IRAN
Elitemods Forums
Contact Me

Last edited by Hacker379; 09-18-2014 at 01:58 AM.. Reason: Edit
Hacker379 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:26 AM.