Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-28-2012   #1
marius12375
Registered User
 
marius12375's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Germany
Posts: 6
marius12375 is on a distinguished roadmarius12375 is on a distinguished roadmarius12375 is on a distinguished roadmarius12375 is on a distinguished road
TBoGT lag problems

Hello,
Since 2 weeks my game stopped working correctly
When i am on foot, anything is good, but when i play more than like 5 minutes
and try to drive a car, my frame rate drops to less than 5 fps until i get out of
the car. I got the self problem with .net scripts that are using a menu
(http://www.gta4-mods.com/script/car-...f6647#download as example ) I never got that problem before and i don't
know what happened. I already reinstalled the .Net Script Hook, Asi loader and ScriptHook.

Used mods:

Most are from HippieCommunists modpack.
I've tried all the mods individually, but i got the problem when i just use the .Net Script Hook.
Is there a way, that my game randomly becomes incompatible with the .Net Script Hook.?
I haven't installed new mods..
Anyone know, what i can do now? I don't want to play without the nice mods :/
And.. It will not help to turn settings lower, i got 5 fps in 640x480 and in 1600x900.
Thanks.
marius12375 is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:14 PM.