Old 03-13-2012   #1
Foruman
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Foruman is on a distinguished roadForuman is on a distinguished roadForuman is on a distinguished road
Question Animations Referencing in anim.img

Hello All,

I just modded and replaced the in-game Uzi with a P90 mod (not from EFLC), and also replaced the gun@uzi.wad with the correct one from EFLC (gun@p90.wad, renamed appropriately, of course). The animation works beautifully in GTA IV. Only problem is that there is no sound whatsoever while the reload animation occurs. Does anyone know where these .wag files reference other files from? I have tried putting the file "EP2_SFX.rpf" (I guess this is where the sound file for the P90 would be?) from my EFLC folder into GTA IV's PC/Audio/SFX and also (just to try) in Episodes/TBoGT/PC/Audio/SFX, but no dice. The audio just doesn't want to be played. Is it possible to change where the animation references sound files from?

There's also one minor problem with GTA IV's gun@mp5k.wad animation. Whenever you reload behind cover while crouched, no sound is played. However, all other times, it works just fine. Anyone notice this and know how to correct it? Weird bug I can live with, but no sound for the P90 is a different story. I would try a different weapon mod, but I can't find a descent Uzi-style SMG mod out there. I found a cool MP7, but apparently it was only for GTA SA even though it said it was for GTA IV...does anyone know how to convert the .txd and .dff files to be used in GTA IV?

Thanks in advance for anyone who can provide insight on this .wag file business!
Foruman is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:40 PM.