Go Back   GTAGaming Forums > Grand Theft Auto > San Andreas
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2008   #346
stufferz
Registered User
Newbie Member
 
stufferz's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
stufferz is an unknown quantity at this point
Wink

thanks dude now i can wate all the ballas!!!!
HAHAHAHAHA
stufferz is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2008   #347
Canadian4206
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Canadian4206 is an unknown quantity at this point
Has this been tested on the PC Version? Because it seems you were refering to the PS2 version.
Canadian4206 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2008   #348
Jakenz
Neg rep me please i need the most
 
Join Date: Feb 2008
Location: New Zealand
Posts: 809
Jakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these parts

[img=http://img152.imageshack.us/img152/9904/133oldthreadus8.jpg]
[img=http://img152.imageshack.us/img152/9904/133oldthreadus8.f67aaf6876.jpg]
__________________
Intel Core2Duo E6400 2.4Ghz
3GB DDR2 800MHz
Albertron 8800GT 512MB
Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965






-780 point(s) from 193 reps (59 positive, 121 negative, 13 neutral lol
Jakenz is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2008   #349
ZCAB
Whipping Post
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 4,036
ZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond reputeZCAB has a reputation beyond repute
Jakenz: how does it make sense to make fun of someone bumping an old thread with a somewhat related post, by bumping it with a completely useless one? I suggest you read the rules again (or for the first time, that wouldn't surprise me). Is it really that hard not to post if you have nothing to contribute?
ZCAB is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2008   #350
Canadian4206
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Canadian4206 is an unknown quantity at this point
Alright I left it on all night, I crashed my plane in the water and it exploded and I died. I respawned, diddn't see any territories. I saved the game (Under a new save file) and checked. Diddn't see any new territories, so I shot up a couple cops and got killed. Screen went black, and respawned (Refreshed Map) and still no territories.

I don't think this is for the PC version...? If not, damn what a waste of time for myself.
Canadian4206 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2008   #351
guilty.by.association
Registered Loser
 
guilty.by.association's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 1,450
guilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond reputeguilty.by.association has a reputation beyond repute
I tried it during the middle of the game where the terrirories aren't useable. When you leave Los Santos you lose the territories, they don't show up on the map. You only regain them when you go back to LS. I think that may be why it didnt work for me on PS2. I'm going to try again after ive done the storyline missions and regain territories in LS. Hopefully it will work for me cause i'd love terrirories all over the map.
guilty.by.association is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2008   #352
Patrick126
Wild Breakfast
Newbie Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Hell
Posts: 1
Patrick126 is an unknown quantity at this point
This trick sort of works on Xbox, when i tried it i left the shamal on autopilot for about 2 hours, i was able to get a little more territory in Los Santos and even some in Venturas, but nowhere else, i'll post a video of it on youtube later.
Patrick126 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2008   #353
Daxta
Daxta
Newbie Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Los Angeles
Posts: 1
Daxta is an unknown quantity at this point
I Got An XBOX

GTA San Andreas Platinum Hits (I Don't KNow If It Makes A Difference If The Game Is A PLATINUM HITS CD)


Well, I Flew Off And Did It For 3 Hours.... Then I Crashed And Ended Up In Las Venturas

I Checked My Map And Nothin' Was Unlocked


Can You Guyz Help Me!?
Daxta is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2009   #354
Souvik
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Souvik is an unknown quantity at this point
Question

Is it nly for the PS2 Version? I tried it on my PC. I taped down the arrow key. My boat turned towards land once. But then it went ahead for half an hour. I also changed boats in between. What do you think? Any easier way to do it?
Souvik is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2009   #355
Ultraussie
Registered User
 
Ultraussie's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 56
Ultraussie is on a distinguished roadUltraussie is on a distinguished road
Does this work on PC, and how do you get autopilot on the PC?
Because letting go of W isnt excactly gonna make the plane keep going st8 ahead, I may as well tape down W and my trainer's speed increase button..

Quote:
Originally Posted by Souvik View Post
Is it nly for the PS2 Version? I tried it on my PC. I taped down the arrow key. My boat turned towards land once. But then it went ahead for half an hour. I also changed boats in between. What do you think? Any easier way to do it?
I suggest you download GTA SA Control Center, and make use of the "Increase Z speed" and "Increase foward speed" functions. tape the 2 assigned buttons down.
But only increase the Z speed by 1%. And use a Bicycle.
__________________

Rule Number 1: Dont listen to the stupid rules, Except Rule Number 1 and 2.
Rule Number 2: Dont forget rule number 1 and 2.

Last edited by Ultraussie; 07-03-2009 at 04:44 AM.. Reason: auto-merged double post
Ultraussie is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010   #356
Master Mind
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Master Mind can only hope to improve
Sorry for the bump

I have a lots of questions.

1- Is it true that if you're in debt at the Casino's it will make Mafia territories. (Where they attacked you)?

2- Can someone shows me Brady Game p.196 (Map with all gang territories color on the map)?

3- Did it ever happened to you guys to get attacked by Varrios Los Aztecas?

4- Can gangs attack new territories (ON GTAForums, I don't remember who, said that at a certain place, you'll need a territory and you'll need to corner the Ballas and they'll attack it (The glitched territory))?

More to come soon.
Master Mind is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010   #357
m37
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 4
m37 is an unknown quantity at this point
Smile YEAAHHHH

I LIKE THIS THANKS!!!!
m37 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010   #358
Master Mind
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Master Mind can only hope to improve
Quote:
Originally Posted by m37 View Post
I LIKE THIS THANKS!!!!

Huh? Why you said that?
Master Mind is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2010   #359
Master Mind
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Master Mind can only hope to improve
Sorry for the double post...

I glitched a territory a the Burger Shot where OG Loc is working and it got attacked without warning me. Weird but it's also a new discovery I think. This is a PROOF that NEW TERRITORIES can be ATTACKED
Master Mind is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2011   #360
kjcoolguy
Elite Gta Gamer.
 
kjcoolguy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Why u wanna know
Posts: 18
kjcoolguy will become famous soon enoughkjcoolguy will become famous soon enoughkjcoolguy will become famous soon enoughkjcoolguy will become famous soon enoughkjcoolguy will become famous soon enoughkjcoolguy will become famous soon enough
Ive did this many times already and Still no new territories were unlocked.I even did it while gangs control the streets was on still nothing.So I grabbed a couple homies popped a couple ballas and put those homies in the garage.Saved the game and all I saw were grove street homies around.It looked like we automatically took over the whole map.But I looked on the map and it still looked the same.What can I do.Ima try again for an hr then see what happens.Last time I did it I left the room went to get something to eat.Even played GTa IV while waiting.When I came back I felt stupid for waiting so long An nothing even happened. But this forum did help a little.
__________________
Where's My Choppa
kjcoolguy is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:16 PM.