Old 12-27-2008   #1
MossMan
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
MossMan is an unknown quantity at this point
Dashboard camera mod DEP crash

Is anyone having this problem? I was on gtagaming and i really like the idea of having a in-car camera so i downloaded the modding patch and installed it and downloaded the dashboard mod and installed it and when i try to boot my game it will either not boot up at all or i get a message from butthole windows DEP saying the game was unable to load which i figure its just not letting it load b/c i modded a little 6kb file and i went to advanced system settings/data execution prevention and selected turn on except items on list and tried to put gta.exe on the list but its says "oh DEP has to be on for gta IV to run". How does people get by this?? using vista 32-bit. any help please thanks in advanced
MossMan is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2009   #2
TheHandsy
English Internet G
Newbie Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: England
Posts: 3
TheHandsy is an unknown quantity at this point
I'm getting the same error. But this is with all mods. I'm running Vista 64-bit and I've got the latest patch for GTA, 1.0.3.0.

EDIT - Oops... Didn't know how old this thread was. =/

Last edited by TheHandsy; 03-30-2009 at 01:46 PM..
TheHandsy is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:22 PM.