Old 03-19-2009   #16
That_Face
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 19
That_Face is an unknown quantity at this point
Ok cheers for the advice mate. That will be my early Xmas Pressie.
That_Face is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2009   #17
Nite
Addicted PC Gamer
 
Nite's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sumner, WA, USA
Posts: 4,893
Nite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant future
lol @ early

yea like 9 months early anyway have fun
__________________

i7 2600k @ 4.2Ghz | 16GB Corsair Vengeance DDR3 1333 | 4GB EVGA GTX 770 SC ACX | EVGA Z68 SLI
Nite is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009   #18
waaris
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
waaris is an unknown quantity at this point
hiii nite I am intalle gta 4 on my pc but I start the game it come with error error code is:dd3d50 please help me!
processor:Intel(R)core(TM)2 duo cpu e7200 @2.53GHz(2CPUs)
Memory:2GB ram 250GB hard disk
Operating System:Microsoft Windows XP Professional(5.1,build 2600)
Graphic card:256mb nvidia getfoce
current Display mode:1024x768(32bit)
Driver:Intel(R)graphic Media Accelerater

please help me:

thank u
waaris is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2010   #19
multitriplehbk
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
multitriplehbk is an unknown quantity at this point
Hey Nite im not "that face" but here are mine i have error dd3d50

Model: 1005HA
Processer: Intel (R), Atom (TM), CPU N270, @ 160 GHz (2 CPUs)
Memory: 1016 MB RAM

(Some memory has been used I don't know if that effects anything)
multitriplehbk is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2011   #20
jawad jawad
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
jawad jawad is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by That_Face View Post
I installed the game after appreciated help by members on these forums however now that i go to install the game it comes up with the 'Fatal Error DD3D50.' Can anyone help me with this please i really want to play this game. Thanks.
Quote:
Originally Posted by That_Face View Post
Ok cheers for the advice mate. That will be my early Xmas Pressie.

Last edited by jawad jawad; 12-11-2011 at 06:50 AM.. Reason: auto-merged double post
jawad jawad is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:24 AM.