Old 03-10-2009   #1
extremepilot
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
extremepilot is an unknown quantity at this point
GTA IV Trainer?

Are there trainers that have a god mode option? If so, can you please link? And what do you need for them to work?
Thanks in advance!
extremepilot is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009   #2
Nite
Addicted PC Gamer
 
Nite's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sumner, WA, USA
Posts: 4,893
Nite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant future
try this

http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1873
__________________

i7 2600k @ 4.2Ghz | 16GB Corsair Vengeance DDR3 1333 | 4GB EVGA GTX 770 SC ACX | EVGA Z68 SLI
Nite is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009   #3
extremepilot
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
extremepilot is an unknown quantity at this point
Yep I've seen it before, thing is, I tried it before, but GTA IV wouldn't work, it said something about GTAIV.exe not being the right version; I had it patched to 1.02 at the time. Then my game stopped working completely. Now I'm wondering what I should patch it to in order to be able to use the trainer, you know?

Edit: This is what happens with GTA IV, version 1.0:

Last edited by extremepilot; 03-10-2009 at 07:11 PM..
extremepilot is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009   #4
Nite
Addicted PC Gamer
 
Nite's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sumner, WA, USA
Posts: 4,893
Nite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant futureNite has a brilliant future
Yea this is always a problem with certain mods and tools, they only work on specific versions. You can't really do much about that

some work on all versions, some don't, it's just luck.
__________________

i7 2600k @ 4.2Ghz | 16GB Corsair Vengeance DDR3 1333 | 4GB EVGA GTX 770 SC ACX | EVGA Z68 SLI
Nite is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009   #5
extremepilot
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
extremepilot is an unknown quantity at this point
Anyone who is using this: what version of GTA do you have?

Last edited by extremepilot; 03-10-2009 at 10:22 PM..
extremepilot is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2009   #6
GamerX5500
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: Connecticut
Posts: 56
GamerX5500 is on a distinguished roadGamerX5500 is on a distinguished roadGamerX5500 is on a distinguished roadGamerX5500 is on a distinguished roadGamerX5500 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by extremepilot View Post
Yep I've seen it before, thing is, I tried it before, but GTA IV wouldn't work, it said something about GTAIV.exe not being the right version; I had it patched to 1.02 at the time. Then my game stopped working completely. Now I'm wondering what I should patch it to in order to be able to use the trainer, you know?

Edit: This is what happens with GTA IV, version 1.0:
I just got the error after installing a weapons.img mod. Omg. Fatal Error Sl10.
GamerX5500 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:29 AM.