Old 05-07-2008   #16
kingcars
Registered User
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 81
kingcars is an unknown quantity at this point
I'm still getting "Connection to one or more players lost"
kingcars is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2008   #17
Dorelliun
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Dorelliun is an unknown quantity at this point
PS3 60GB Release Model Will Not Run GTA 4 Even After Patch

I patched to 1.01 and even exchanged for my 4th copy of the game. The game still locks up immediately, in cutscenes, in the intro, within the game, and even in the in-game menu. All suggestions I have been able to locate online and elsewhere don't help.

I've done all the lame 12 steps, no difference.

All my other games work perfectly on my PS3, and I've never had a problem with any game until now.

Stop minimizing the problem, Rockstar, and deal with the thousands of us who still have yet to see the game run.

We're upset, and we have damned good reason to be.

Where's our firmware upgrade?
Dorelliun is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2008   #18
.LiLe.
Buggati Boy
 
.LiLe.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Saint Louis-STL
Posts: 2,034
.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of.LiLe. has much to be proud of
Thats good for the PS3 users, I hope you guys enjoy your multiplayer. My 360 has not even had 1 single problem with GTA, everything works well so far.
__________________
.LiLe. is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #19
danhex
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 145
danhex is on a distinguished roaddanhex is on a distinguished roaddanhex is on a distinguished road
did not know 360 had any problems...mine dont....::crosses fingers::
danhex is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #20
Sublimo
Drunk Belgian
 
Join Date: Dec 2007
Location: Belgium
Posts: 183
Sublimo is on a distinguished roadSublimo is on a distinguished roadSublimo is on a distinguished road
Well I didn't have any problem with my PS3 either
But the patch is a MUST or you can't play anymore
Oh well
__________________
Meh.
Sublimo is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #21
ZiggY
Registered User
Newbie Member
 
ZiggY's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: AB, Canada
Posts: 22
ZiggY is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by snappy View Post
Have you tried clearing the HDD cache?
Yeah, I've tried everything suggested so far besides deleting everything on my harddrive, which I won't be doing. I'm going to wait for a patch, but it's just taking such a long time!
Glad to see that some PS3 owners will have the problem fixed though, that's a few.
__________________
ZiggY is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #22
Hateatingpirate
Policeman from Oz
 
Join Date: Apr 2008
Location: Australia
Posts: 65
Hateatingpirate is an unknown quantity at this point
The patch isn't for online play- problems are related to PSN server errors ,not Rockstar or the game itself.
Hateatingpirate is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #23
Buddah_Lova
4/29/08
 
Buddah_Lova's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 169
Buddah_Lova is an unknown quantity at this point
i have a 60gb ps3 i dont know if i should download the patch
Buddah_Lova is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #24
Shazly
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 35
Shazly is on a distinguished roadShazly is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Buddah_Lova View Post
i have a 60gb ps3 i dont know if i should download the patch
i dont think that downloading the patch for 60GB users who dont have troubles a good idea .. i think .. they better finish the story mode <single player> and after that they would download the patch!!
Shazly is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #25
TomFratelli
Sophisticated Member.
 
TomFratelli's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 402
TomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enoughTomFratelli will become famous soon enough
All of my problems are still there

once i connect to a match?
"One or more players have disconnected, returning to single player"
__________________
I have my sources.
TomFratelli is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #26
~Schwab
*smiles*
 
~Schwab's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: a radiator
Posts: 1,318
~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough~Schwab is a jewel in the rough
The game has run perfectly on my 360, sans some minor pop-up.
~Schwab is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008   #27
bonesmccoy
Sabotage
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 123
bonesmccoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Hateatingpirate View Post
The patch isn't for online play- problems are related to PSN server errors ,not Rockstar or the game itself.
Are you sure? Everything I have read indicates this is a problem with GTAIV trying to connect to the internet, timing out, and stalling the game. If it were a PSN problem alone, it would be effecting all PSN games and servers.
bonesmccoy is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008   #28
Sixty Rickard
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Sixty Rickard is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by [U
snappy;1796293]Have you tried clearing the HDD cache?
clearing the cache does nothing... i've been trying to get my copy of gta working for a week!! tried 3 different copys. tried every thing xbox has said. the game doesn't freeze if u stay in the cousin bellics apartment but as soon as u walk onto the street it freezes. very disappointing that rockstar isn't keepin us up todate!!
Sixty Rickard is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008   #29
wictro
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 189
wictro is an unknown quantity at this point
I'd guess the 360 problems are caused by overheating and misreads of the disk.

neither one is the games fault.

-wictro
wictro is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008   #30
Jakenz
Neg rep me please i need the most
 
Join Date: Feb 2008
Location: New Zealand
Posts: 809
Jakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these partsJakenz is infamous around these parts
Quote:
Originally Posted by wictro View Post
I'd guess the 360 problems are caused by overheating and misreads of the disk.

neither one is the games fault.

-wictro

yeah imagine playing GTA IV with a scrached to fuck disk......dont think it would run very well at all
__________________
Intel Core2Duo E6400 2.4Ghz
3GB DDR2 800MHz
Albertron 8800GT 512MB
Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965






-780 point(s) from 193 reps (59 positive, 121 negative, 13 neutral lol
Jakenz is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:41 AM.