Go Back   GTAGaming Forums > Grand Theft Auto Mods > GTA III, Vice City, and San Andreas Mods
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2007   #46
.:nemesis:.
Registered User
Wicked Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 5,938
.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all
The gta3.img file is to be found in...

C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\models

Same location in all 3D GTA games.
.:nemesis:. is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007   #47
scarslilpyro
West Coast Gangsta'
Newbie Member
 
Join Date: May 2007
Location: South Bay, CA
Posts: 13
scarslilpyro is an unknown quantity at this point
I don't see anything about modding vehicles yourself
__________________
scarslilpyro is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007   #48
Asif
Moderator =)
 
Asif's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dhaka
Posts: 11,822
Asif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to all
Quote:
Originally Posted by scarslilpyro
I don't see anything about modding vehicles yourself
Would you like to enlighten on what part is missing?
__________________

Huge thanks to K-evin for this signature.
Asif is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007   #49
dabuckster9000
Registered User
Newbie Member
 
dabuckster9000's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: England
Posts: 28
dabuckster9000 is an unknown quantity at this point
I just brought sa installed it and downgraded it to v1 and the mods work but in the game there are loads of letters and numbers constantly flashing on the screen please help!!!
dabuckster9000 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007   #50
Asif
Moderator =)
 
Asif's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dhaka
Posts: 11,822
Asif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to all
Quote:
Originally Posted by dabuckster9000
I just brought sa installed it and downgraded it to v1 and the mods work but in the game there are loads of letters and numbers constantly flashing on the screen please help!!!
Can you give a screenshot of the error you are getting?
__________________

Huge thanks to K-evin for this signature.
Asif is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007   #51
.:nemesis:.
Registered User
Wicked Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 5,938
.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all.:nemesis:. is a name known to all
Quote:
Originally Posted by dabuckster9000
I just brought sa installed it and downgraded it to v1 and the mods work but in the game there are loads of letters and numbers constantly flashing on the screen please help!!!
Remember seeing someone with a similar problem because they were running SA on Vista.
.:nemesis:. is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007   #52
dabuckster9000
Registered User
Newbie Member
 
dabuckster9000's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: England
Posts: 28
dabuckster9000 is an unknown quantity at this point
yer im running it on vista . Im gonna install it on my xp pc and see what happens. also do you know how that was fixed or if its unfixable. Thanks for any help and for all help so far.
dabuckster9000 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007   #53
dabuckster9000
Registered User
Newbie Member
 
dabuckster9000's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: England
Posts: 28
dabuckster9000 is an unknown quantity at this point
even worse on xp i think my graphics card must not be good enough as all the text is solid blocks and most in game graphics (roads, buildings etc) arnt there. Oh woe is me
dabuckster9000 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007   #54
Asif
Moderator =)
 
Asif's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dhaka
Posts: 11,822
Asif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to all
What is your graphics card anyway? Its driver files seem to be not updated enough.
__________________

Huge thanks to K-evin for this signature.
Asif is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007   #55
dabuckster9000
Registered User
Newbie Member
 
dabuckster9000's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: England
Posts: 28
dabuckster9000 is an unknown quantity at this point

screenshot of my vista gta

im afraid i dont know how to find out my graphics card sorry

BTW everything works (mods, game etc) on vista apart from that weird letters thing
dabuckster9000 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007   #56
Asif
Moderator =)
 
Asif's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dhaka
Posts: 11,822
Asif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to all
Must be problem with the video card driver files.
[Start-> Run -> type 'dxdiag' in the box and press OK -> display tab. Your GFX card information are here]
Then, google on the driver files for the Vista.
__________________

Huge thanks to K-evin for this signature.
Asif is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2007   #57
dabuckster9000
Registered User
Newbie Member
 
dabuckster9000's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: England
Posts: 28
dabuckster9000 is an unknown quantity at this point
On my xp Its an ATI radeon xpress 200 series with 64mb memory
dabuckster9000 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2007   #58
Asif
Moderator =)
 
Asif's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dhaka
Posts: 11,822
Asif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to all
Search for your driver files over here.
http://ati.de/support/driver.html
__________________

Huge thanks to K-evin for this signature.
Asif is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2007   #59
dabuckster9000
Registered User
Newbie Member
 
dabuckster9000's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: England
Posts: 28
dabuckster9000 is an unknown quantity at this point
trying that now and also trying to find what my vista one is would a intel centrino duo be it?

EDIT: I've choosen the right package but it gives me these messages when i try to install it: Warning. You have chosen to install catalyst control center. The minimum .Net framework version required is 2.0 Please install before launching application. I click OK it closes and re-opens and then says INF error video driver not found. followed by Setup was unable to complete the instalation. Try to set up your display adapter with a standard VGA driver before running setup and then it all closes.

Also no luck with finding my vista one unless its the intel thing

Last edited by dabuckster9000; 06-12-2007 at 09:36 AM..
dabuckster9000 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2007   #60
Asif
Moderator =)
 
Asif's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dhaka
Posts: 11,822
Asif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to allAsif is a name known to all
Quote:
Originally Posted by dabuckster9000
trying that now and also trying to find what my vista one is would a intel centrino duo be it?

EDIT: I've choosen the right package but it gives me these messages when i try to install it: Warning. You have chosen to install catalyst control center. The minimum .Net framework version required is 2.0 Please install before launching application. I click OK it closes and re-opens and then says INF error video driver not found. followed by Setup was unable to complete the instalation. Try to set up your display adapter with a standard VGA driver before running setup and then it all closes.

Also no luck with finding my vista one unless its the intel thing
Since you are facing difficulties with finding the files for Vista, try installing XP on your laptop in the other partition and install the game there.
__________________

Huge thanks to K-evin for this signature.
Asif is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:28 AM.