Old 12-11-2011   #1
moonblazer1
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
moonblazer1 is an unknown quantity at this point
Gray Material

Sometimes as I am playing throughout Liberty City, there is this grey material that mysteriously spawns , sometimes its just partially on the ground, sometimes it covers the whole ground.

IS there anyway to fix this at all?
moonblazer1 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2011   #2
Xan
█▄▄█▄▄█ █▬█ █
 
Xan's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Slovenia
Posts: 4,587
Xan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond reputeXan has a reputation beyond repute
Sounds like a texture issue, but if your playing on PC a screenshot would be nice
__________________
Xan is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2011   #3
moonblazer1
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
moonblazer1 is an unknown quantity at this point
Do you know where the Screenshot .jpg or whatever extension goes?
moonblazer1 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2011   #4
AngryAmoeba
Novice Modder
 
AngryAmoeba's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: USA
Posts: 57
AngryAmoeba is on a distinguished roadAngryAmoeba is on a distinguished roadAngryAmoeba is on a distinguished road
I see this in my game occasionally. It seems like it's caused by the game's streaming system. Maybe it can't read from the hard drive fast enough or something?
__________________
My humble GTA4 realism scripts:
Arrest Warrant notoriety system with cop alert meters
Bank Account store money at ATMs and earn interest
Deadly Wrecks car wrecks hurt, seatbelt helps
Weapon Weight weapons and ammo slow you down
Weapon Storage store weapons & ammo in safehouses
Real Reload more realistic reload model for guns
Hide Radar hide the radar & health bars for HUD-free gameplay

My specs:
Q6600 @ 3.0GHz || 4GB DDR3 1333 RAM || GeForce GTX 570 1.25GB
24" LCD @ 1920x1200 || Windows 7 Professional x64 || GTA4 v1.0.4.0
AngryAmoeba is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2011   #5
moonblazer1
Registered User
Newbie Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
moonblazer1 is an unknown quantity at this point
IT could be, I doubt it. I'm not sure but if the graphics on GTA IV are better than on World of Warcraft, but I am able to run WoW on high settings with a good 20-30 FPS
moonblazer1 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:44 PM.