View Single Post
Old 06-07-2013   #1
Nathan3219
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 4
Nathan3219 is an unknown quantity at this point
All I see is Taxis and police cars?

I installed the BMW M3 E92 (heres a link: http://www.gta4-mods.com/vehicles/20...e92-zcp-f21831) and I am having the problem of where you only see taxis and nothing else. I have trafficload and scripthook.dll and an .asi loader. I also has a Range Rover addon that replaces the Huntley, but it is reliable as can be and I had it before I got the M3. Here's my trafficload .ini:

Options] //Multipliers in percentages
CustomDensity=1 //0 is false 1 is true
PedDensityMultiplier=100 //100 is default, 50 is half, 200 is double, etc. Value has no effect when CustomDensity is 0
CarDensityMultiplier=70 //100 is default, 50 is half, 200 is double, etc. Value has no effect when CustomDensity is 0
CarsPerCycle=19 //20 is default, best performance/quantity. Lower than 15 is not recommended.

[AddedCars] //Set EnableCarx to 1 if you want to use a certain custom car, otherwise leave it at 0.
//For Carx, put in the filename of your car. Example: volkswagen.wft/wtd, it becomes: Car1=volkswagen
EnableCar1=1
Car1=sentinel

EnableCar2=1
Car2=huntley

EnableCar3=0
Car3=

EnableCar4=0
Car4=

EnableCar5=0
Car5=

EnableCar6=0
Car6=

EnableCar7=0
Car7=

EnableCar8=0
Car8=

EnableCar9=0
Car9=

EnableCar10=0
Car10=

EnableCar11=0
Car11=

EnableCar12=0
Car12=

EnableCar13=0
Car13=

EnableCar14=0
Car14=

EnableCar15=0
Car15=


Everything seems correct. Why isn't the M3 working right?
Nathan3219 is offline   Reply With Quote