GTAGaming Forums

GTAGaming Forums (http://www.gtagaming.com/forums/index.php)
-   Grand Theft Auto IV Mods (http://www.gtagaming.com/forums/forumdisplay.php?f=318)
-   -   Modded cars not showing up (http://www.gtagaming.com/forums/showthread.php?t=134637)

Nascasucks 09-15-2012 01:47 PM

Modded cars not showing up
 
Hi forum, I just started modding GTA IV, I'm using GTA IV vehicle mod installer v1.3 and the pre-made mod replacements downloaded from her at GT4-mods.com. When I play the game all the modded cars are never in the game, all the cars I see are the taxis and cop cars (those are the ones I didin't mod) and the two cars outside my safehouse. Is this a glitchor is there a traffic script I need to see my proper traffic with modded cars ?,
Thank You,
Nascarsucks

Killerfist 09-15-2012 02:08 PM

Yes, modded cars cause the taxi-bug which causes the traffic to be 90% taxi's and/or cop-cars

There are a few taxi bug fixes out there, just use google (example would be trafficload.ini or trafficcontrolsystem).

Simple native trainer might be handy to spawn cars : http://www.gta4-mods.com/script/simp...rsion-64-f2115

Turbo 09-15-2012 08:22 PM

Killer, you helped me out awhile ago (and I thank you for that) however the trainer seems to be very laggy. After I've spawned a few cars the trainer seems to take 15 secs to spawn a car. Now I got my new graphics card and things are wayyyy sped up, but still the trainer lags. Any tips please?

Also some textures of buildings/roads and such are not loading. I have 90% of cars replaced. I am thinking this is the issue... Or is it just one car causing my issues?


All times are GMT -6. The time now is 11:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.