GTAGaming Forums

GTAGaming Forums (http://www.gtagaming.com/forums/index.php)
-   Grand Theft Auto IV Mods (http://www.gtagaming.com/forums/forumdisplay.php?f=318)
-   -   New GTA IV mods: Real Vehicle Names and No Intro Logos (http://www.gtagaming.com/forums/showthread.php?t=111605)

rappo 12-09-2008 12:35 PM

New GTA IV mods: Real Vehicle Names and No Intro Logos
 
Just to let you guys know, I've recently added two GTA IV mods to our download database. Enjoy:

jadire 12-09-2008 03:15 PM

Registered just to say cheers for the no-intro's, they annoy me to no end.

Ash_735 12-09-2008 03:32 PM

Not a bad start, nice to see mods out that make getting into the game quicker. :P

claud3 12-09-2008 04:38 PM

nice one rappo. I can't wait to try this out cheers man

Ash_735 12-09-2008 05:56 PM

I take that back, the No Loading Screens mod doesn't work for me, I followed the instructions, made the game moddable, and installed the mod, yet I still get the loading screens. Fucking GTA4 is shit, it won't even let me run mods properly!

rappo 12-10-2008 02:28 AM

The GTA IV gods must not like you Ash because the No Intro Logos mod works perfectly for me :P Which modding patch are you using? I tested it out with aru's File Modding Ability Patch and it's all good. The text shows up for like .1 seconds and then the main GTA IV menu comes up.

jadire 12-10-2008 07:50 AM

Doesn't work for me either, I either experience lots of crashes or the intro still runs the same length of time but it's just black.

I'm using this method http://www.gta-modding.it/iv/guide_en.php

rappo 12-10-2008 12:23 PM

I can't vouch for that patch, please try out this one: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=380102

Erika_ 12-10-2008 02:34 PM

How come I can't download the no intro logos mod, I get this when I hit Download:
Code:

This webpage is not found.

No webpage was found for the web address: ftp://ftp.gtagaming.com/gtaiv/mods/no-intro-logos.zip

  More information on this error
Below is the original error message

Error 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): The file or directory could not be found.

(Using Google Chrome)

Rocker-5 12-10-2008 07:00 PM

you can download it at GTAInside,too :)

rappo 12-10-2008 07:12 PM

Quote:

Originally Posted by Erika_ (Post 1916571)
How come I can't download the no intro logos mod, I get this when I hit Download:
Code:

This webpage is not found.

No webpage was found for the web address: ftp://ftp.gtagaming.com/gtaiv/mods/no-intro-logos.zip

  More information on this error
Below is the original error message

Error 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): The file or directory could not be found.

(Using Google Chrome)

For some reason it doesn't work out with Google Chrome, the download will work in Firefox or Internet Explorer.


All times are GMT -6. The time now is 02:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.